tiistai 3. maaliskuuta 2015

Ensimmäinen huonekaluostos: Wave-vuodesohva

Noniin, sisustus alkakoon! Nyt on nimittäin hankittu ensimmäinen huonekalu uuteen kotiin. Tämän kunnian sai saunan vilpolaan tuleva Wave-vuodesohva:

Askon Wave-vuodesohva on Puuta ja kiveä -raksablogin ensimmäinen huonekaluhankinta.
Wave-vuodesohva, KUVA: asko.fi


Hankinta tehtiin vain ja ainoastaan rakkaudesta yökyläilemään tulevia ystäviä kohtaan. Vaikutusta ei tietenkään ollut Askon viime viikon plussakorttitarjouksella eikä varsinkaan kaupassa odottaneella yllätyksellä:

Wave-vuodesohvasta oli kappale Askossa tarjouksessa.


Wave-sohvasta oli kerran asiakkaalla käynyt kappale kunnon tarjouksessa ja vielä oikean värisenä. Hieman meitä oli mietityttänyt, millaisessa kunnossa sohva pysyy, kun siinä kuitenkin istuskellaan myös märkä pyyhe ympärillä, vaan nytpä ei sitä tarvitse niin mietiskellä: tällä hinnalla sohvan kestävyyttä uskaltaa pari vuotta kokeillakin.

Ainakin yösija vieraille on nyt taattu, ihan pari muuta hankintaa jäi vielä odottamaan.

9 kommenttia:

 1. Mäkin olen kerran kotiuttanut samasta ketjusta jopa vielä isommalla alella lempparihuonekaluni.
  No osan säästyneistä euroista voisit ehkä investoida johonkin kosteutta pidättävään tekstiiliin. Näitähän nykyään on vaikka mitä. Leväyttäisi sen vain saunapäivinä käyttöön ja muutoin nauttisi oikean värisestä verhoilusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin, kiitos Merja ideasta! Ja arvaapa tuntuiko säästö erityisen hyvältä tässä raksabudjetin loppumetreillä :D

   Poista
 2. Ompa hyvän näköinen sohva, houkuttelee istumaan! :)

  VastaaPoista
 3. Tällaiset iloiset yllätykset (etenkin kun niihin liittyy säästöä) ovat aivan valtava piristysruiske projektin loppuponnisteluissa, mahtava tuuri!!
  Ja tyylikäs vuodesohva, en ole itse ehtinyt vielä näihin paneutua, vaikka takaraivossa kolkuttaa tarve sellaiselle molempiin vierashuoneisiin. Laitan tämän itselle ylös vaihtoehdoksi, kiitos siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanopa muuta, tässä vaiheessa kaikki iloiset hintayllärit ovat kyllä enemmän kuin tervetulleita. Kun loppu häämöttää, niin kyllä jo myös budjetin loppu häämöttää :)
   Ja kiva, että oli hyvä vinkki. Pitääpä laittaa istumiskokemuksia sitten aikanaan ;) niin ja vierailta nukkumiskokemuksia.

   Poista
 4. Päädyin blogiisi, kun etsin tietoa värien paperi ja listavalkoinen yhteen sopivuudesta. Mekin olimme päätyneet paperiin, mutta säikähdin vähän tuota yhteensopivuutta listavalkoisen kanssa. Onko teillä jo maalattu? Mitä olet nyt mieltä? Välillä ajattelin jo vanhojen mäntyportaiden maalausta myös listavalkoisella, mutta en enää tiedä onko se järkevää.
  Riitta

  VastaaPoista
 5. Hei kiva kun löysit tänne! Tuo seinien valkoinen on tosiaan saanut jo vähän huvittavankin arvokkaan aseman päätöstenteossamme ja täytyy sanoa, että onneksi en aloittanut etsintää kaikkien valkoisten joukosta, siitä olisi tullut tooosi syvä suo :) Mutta seinät on nyt maalattu ja sanoisin, että kyllä ne karmit tietyssä valossa hiukan kellertää, mutta ei silmiin pistävästi. Ja vielä talossa ei ole mitään sisustusta, joten niitä tulee tuijoteltua turhankin tarkkaan. Mutta ei kellertävyys todellakaan ole niin paha, että kaduttaisi valinta, ja joistain kulmista katsottuna sitä ei edes huomaa. Jos en tästä olisi tiennyt, en varmaan kiinnittäisi kellertävyyteen mitään huomiota. Joten edelleen seison paperipäätöksen takana :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos vastauksestasi. Itsekin olen huomannut, että välillä tulee takerruttua liian pieniin yksityiskohtiin :) "Paras on hyvän pahin vihollinen".
  Riitta

  VastaaPoista

Ilahdumme kovin, jos kommentoit!