maanantai 16. maaliskuuta 2015

Tästä nautimme pian joka ilta

H-hetki lähestyy; muuttotarkastus on näillä näkymin tämän viikon perjantaina. Hurjaa. Mr Teen illalla lähettämä kuvaviesti "Kohta nautitaan tästä joka ilta!" -tekstillä sai minut jotenkin hyvin konkreettisesti tajuamaan, että muutto on todella lähellä. Pian voimme tosiaankin katsoa tätä maisemaa vaikka ihan joka ilta, meidän omasta kodista:

Auringonlasku Puuta ja kiveä -raksablogin tontilla.

Matka on ollut toisaalta pitkä, mutta toisaalta mennyt todella nopeasti. Itse asiassa näköjään yhdeksän päivää vajaa vuosi sitten kirjoitin postauksen hyvin samanlaisella kuvalla (täällä>>), kun olimme käyneet ensimmäistä kertaa fiilistelemässä ilta-auringossa kylpevällä tontilla. Tuolloin maatöiden aloitukseen oli vielä useampi kuukausi aikaa, ja muutto tuntui hyvin, hyvin kaukaiselta haaveelta. Ja nyt muuttoon on viikko aikaa. Hurjaa. Uskomatonta. Ihanaa.

Tsemppiä kaikki te, jotka olette vasta projektinne alussa: se h-hetki tulee ennemmin kuin arvaattekaan!

12 kommenttia:

 1. Oi vau. Onnea tosi paljon jo nyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei tätä varmaan ymmärrä vielä uudessa kodissa ollessaankaan :)

   Poista
 2. Ihana fiilis varmasti :) Hauskaa lukea tätä, sillä olemme juuri samassa tilanteessa kuin te vuosi sitten. Kävimme viikonloppuna fiilistelemässä tonttiamme aurinkoisessa kevätsäässä.

  Meille on noussut mietintään puu- ja kivitalon rinnalle myös rapattu puutalo, joten täytyypä lueskella bloginne läpi.

  Onnea muuttoon :)

  S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja kiva kun kävit ja kommentoit! Voi että, ihana fiilis myös teillä. Siitä tyhjän tontin fiilistelystä kun ei ole meilläkään vasta kuin vuosi aikaa. Silloin oli vielä niin autuaan tietämätön ja odottava, sekä eri tavalla epätodellinen olo, kun kaikki oli vielä edessä. Nauttikaa matkasta ja pysähtykää aina välillä fiilistelemään juuri sen hetkistä hetkeä, aika kun menee lopulta ihan hurjan nopeasti.

   Toivottavasti löydät blogista vinkkejä ja jos rapattuun puutaloon päädytte (me ollaan kyllä tyytyväisiä ratkaisuun!), niin muistakaa talotoimittajakilpailutuksessa huomioida, kuuluuko pakettiin rappauslevyt ja vielä asennettuina. Uskon, että me saimme juuri siinä ison säästön verrattuna muihin tarjouksiin, sillä Plania oli ainoa, joka tarjosi levyt elementteihin asennettuina.

   Tsemppiä kovasti projektiin. Kivaa tämä on!

   Poista
 3. Voi vitsi, upea maisema ja vastahan te aloitte rakentaa!! Kuinka kauan kaiken kaikkiaan teillä on raksa-aika kestänyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samalta minustakin tuntuu, että vastahan tässä aloitettiin! Ja itse asiassa aloituksesta on pari kuukautta alle vuosi: 29.5. kaivuri aloitti hommat, joten nopeasti kai tämä meni. Vaikka nopeamminkin voi toki rakentaa. Ja onhan tontin ostosta, pohjaluonnoksista ja talopaketin kilpailutuksesta toki sitten enemmän aikaa, melkein vuosi tuohon lisää. Mutta tässä sitä nyt ollaan :)

   Poista
 4. Anonyymi kuvasi omat fiilikseni täydellisesti :) Täälläkin ollaan juuri tuossa teidän vuoden takaisessa tilanteessa. Käytiin viikonloppuna tontilla ja puiden takaa kimalteli järvi, aurinko paistoi ja naapuritonteilla jo kaivinkoneet paiski hommia. En edes haluaisi olla tuossa teidän nykyisessä tilanteessa, perhoset vatsassa odotan tulevaa vuotta sen ylä- että alamäkineen :)

  Täytyy sanoa, että teillä on kyllä upeat maisemat! Pian saatte nauttia niistä uudessa kodissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, näillä säillä onkin hyvä käydä fiilistelemässä! Ja kuten tuohon Anonyymin kommenttiin kommentoin, nauttikaa tekin joka hetkestä, ylä- ja alamäkineen, sillä lopulta aika kuluu kyllä hurjankin nopeasti. Ja juuri tuo suunnittelu ja odotteluvaihe on kaikessa avoimuudessaan aika tosi ihanaa aikaa myös. Nyt kun oma projekti osaltaan loppuu, niin aion kyllä fiilistely- ja muistelumielellä seurata teidän ja muiden vielä rakentavien matkoja :)

   Poista
 5. Onnea ja tsemppiä muuttoon. Perässä tullaan :) Marika / kaksi savua

  VastaaPoista
 6. Wau, ihanaa, pääsette pian muuttamaan! <3 Me olemme juuri siinä tilanteessa, että tänään mennään mahdolliselle tulevalle tontille pällistelemään talon paikkaa :) auringonlaskua odotellessa... Kutkuttavaa uutta elämää uudessa osoitteessa ja huuurjasti tsemppiä muuttorumbaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tässä vuoden aikana on harjaannuttu kolmessa muutossa sen verran, että enää ei neljäs hirvitä, etenkin kun se on nyt SE muutto, omaan, uuteen, ihanaan kotiin :) Ja oih, toivottavasti teille sattui auringonlasku, tai ainakin ilta-aurinko tonttikäynnille. Hiukan jopa haikeudella muistelee noita fiilistelyaikoja, kun kaikki oli niin uutta ja vielä edessä. Nautiskelkaa siitä!

   Poista

Ilahdumme kovin, jos kommentoit!