Pohjapiirros

Klikkaamalla pääset lukemaan tarkempaa tarinaa talomme pohjasta:

Alakerta:


Ja tässä nuo huoneet pohjapiirroksessa:

Puuta ja kiveä, alakerran pohjapiirros


Yläkerta:

Puuta ja kiveä -raksablogi, yläkerran pohjapiirros


Ja talo vielä ulkoapäin:


Puuta ja kiveä 3D-näkymä
4 kommenttia:

 1. Osuin nyt vasta tähän blogiin. Teidän talossa on ulkoisesti samoja elementtejä kuin meillä. Oletteko pohtineet, että jatkaisitte parveketta koko matkalta tuohon siiven etuseinään saakka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit ja kommentoit! Kävin katsomassa teidänkin projektia ja sen verran pitkällä olette, että taidetaan napata teiltä useampi vinkki :)

   Alunperin meillä oli terassi/parveke tulossa siiven puolelle ja kokonaan sen päälliselle alalle. Tuo unelma kuitenkin kariutui ja pohja vaihtui toisinpäin, jolloin parvekekin vaihtoi puolta. Isompi olisi muuten kivempi, mutta se veisi näkymää sisältä. Samasta syystä jouduimme luopumaan katetusta terassistakin. Kauheasti kompromisseja tämä rakentaminen sisältää ;)

   Poista
 2. Hieno talo! Meidänkin piti alunperin rakentaa kivitalo, sitten budjetti saneli vaihdon puutaloon. Harkitsimme myös vakavasti sen rappaamista, mutta valitettavasti nyt on tulossa ihan puupinta. Sillä mennään, mutta teillä on hieno talo ja tontti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! (Budjetillisia) valintoja täynnä nämä rakennusprojektit ovat :) Vaan hieno talo teillekin on rakentumassa, raksailoa!

   Poista

Ilahdumme kovin, jos kommentoit!