Villa HTI

Villa HTI on Mr Teen kotiseudulle Päijät-Hämeeseen noussut kaksikerroksinen, ulkoapäin rapattu moderni puutalo. Talo on noin 170m² reilun tuhannen neliön tontilla.

Kivitalo puutalon hinnalla

Alussa meille oli päivänselvää, että talosta tulee kivitalo. Molempien silmää kun hiveli enemmän kivi- kuin puupinta. Mutta aika pian, lottovoiton uupuessa, puutalo alkoi näyttää hyvin vahvalta (lue: ainoalta) vaihtoehdolta. Koskapa emme halunneet täysin luopua Villa HTI:n kivitalomaisuudesta, päädyimme siihen, että pinta rapataan. Valmiista talosta ei erota rappauksen alla olevaa materiaalia. Huijausta tai ei, me saimme lähes haluamamme ja pysyimme aika lailla budjetissakin.

5 kommenttia:

 1. Meille myös tulossa (suurella todennäköisyydellä) vastaavalla periaatteella puurunkoinen kivitalo. Tosin aloitus on vasta ensi vuoden puolella. Jään mielenkiinnolla seuraamaan teidän projektia!
  Meidän Residenssi -blogi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tänne! Kävin jo vilkuilemassa teidän blogia ja jäämmepä mekin mielenkiinnolla seuraamaan. Vaikka teille rakentaminen on jo tuttua, niin tsemppiä varmaan aina tarvitaan, joten tsempit projektiin! :)

   Poista
 2. Siis tuohan on vain fiksua.

  VastaaPoista
 3. Hei,

  Olisi mielenkiintoista tietää enemmän kustannuksista. Esim. kuinka paljon mikäkin maksoi tai mikä on tiettyjen kokonaisuuksien kustannukset. Kuinka paljon meni rahaa kokonaisuutena unelmienne taloon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Minulla on tarkoitus jossain vaiheessa kirjoittaa budjetista, nyt kun kaikki kulut alkaa olla maksettu ja näin ollen tiedossa, juurikin tarkemmin noista eri osioista. Kaikessa muuttotohinassa juttu joutuu vielä hiukan odottamaan, mutta tulossa on, toivottavasti muidenkin suunnittelua helpottamaan :)

   Poista

Ilahdumme kovin, jos kommentoit!