perjantai 6. maaliskuuta 2015

Gradon portaat saapuivat tänään!

Kyllä, meillä on portaat! Ei enää raksaportaat vaan ihka oikeat ja lopulliset portaat. Kylläpä tuntui hyvältä kävellä niitä pitkin yläkertaan. Pienestä (no raksabudjetillisesti ja talon varustuksen tärkeydessä aika isostakin) se ihminen ilahtuu. Voilà:

Grado Lumo -teräsportaiden asennus
Grado Lumo -teräsportaat asennusvaiheessa.
Runko ja askelmat on sävytetty sisustusmateriaalien mukaan.

Asentajat saapuivat tänään ja kuvasta poiketen he saivat rungon ja kaikki askelmat asennettua. Ihan noin pitkää loikkaa ei tarvitse ylös tehdä. T otti kuvan asennusvaiheesta ja molemmat unohdimme kuvata valmiin lopputuloksen ennen kuin olin ehtinyt siisteyspuuskissani jo paketoida askelmat suojapahvilla. Maanantaina on vuorossa lasikaiteiden asennus.

Ruusuja ja risuja Gradolle


Aiemmassa porraskirjoituksessa (täällä>>>) kehuin Gradon palvelua, mutta nyt täytyy antaa myös hieman risuja. Kun kaupat oli tehty, siihen asti aktiivinen yhteydenpito ja nopea viesteihin vastaaminen hiipui aika tavalla. Ymmärrän kyllä kiireen pienessä, nopeasti kasvaneessa yrityksessä, jossa toimitusjohtaja tekee itse kenttätyötä, mutta hieman jäi kaivelemaan innon laantuminen kauppakirjan allekirjoitukseen. Saimme itse kysellä mm. sävytetyn askelman värimallien perään ja muitakin viestejä piti erikseen huhuilla. Kasvanut kysyntä alkaa selvästi vaatia lisäresurssien palkkaamista, ja uskoisin, että Gradolla on pian edessään isoja päätöksiä yrityksen kasvusuunnasta. Sivujen mukaan Uudellemaalle näköjään yksi uusi myyjä onkin jo palkattu.

Kaikki on kuitenkin lopulta hoidettu aikataulussa, ja portaiden asennus sujui todella hyvin. Asentajat jopa itse huomasivat yhden askelman lohjenneen ja vaihtavat sen uuteen. Maanantaina saadaan sitten lasikaiteet portaisiin ja sillalle. Jippii!

10 kommenttia:

 1. Vau! Onnea portaista! Teillä ei ole ollenkaan enää raksamaista, vaan ihan oikea talo :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanaa on. Mutta voi kuule, kyllä se edelleen raksalta näyttää, kun sisään astuu: hillittömät kasat laittamatonta laminaattia, keskeneräinen keittiö, ne valtavat telineet maiseman edessä ym. ym... Mutta mikä uskomattominta, aika lailla viikon päästä kaikki raksamaisuus tosiaan on lähes kadonnut ja talon pitäisi olla muuttotarkastusvalmis. Huijui!

   Poista
 2. Whoop whoop! Mahtavaa, ihanat portaat :) ja siis jo viikon päästä! Uskomatonta miten aika lentää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin lentää! Ei tätä vielä usko todeksi. Ja katsotaan nyt, saadaanko kaikki muuttotarkastusta varten kuntoon tai milloin virallisesti muutetaan, mutta lähellä se kuitenkin on. Ja odotapa vain, niin ennen kuin huomaatkaan, olette itse tässä vaiheessa ;)

   Poista
 3. Upeat portaat! Saatan vain kuvitella kuinka hienot kun lasikaide on paikoillaan :) Me mennään kyllä niin samoissa aikatauluissa, meilläkin on muuttotarkastus ensi viikolla torstaina. Huih tosiaan, hieman jännittää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja niin mennään! Te viikon edellä, joten ootte jo tosi tosi lähellä. Tsempit viime hetken rutistukseen ja muuttoon!

   Poista
 4. Todella upeat ja tyylikkäät portaat! Mekin mietittiin Gradon portaita, mutta päädyttiin kuitenkin betoniportaisiin. Onnea loppurutistukseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään kovasti, portaat tuovat sopivasti särmää, mutta myös keveyttä ja on niitä juu kivempi talsia kuin raksaportaita :) Mutta samoin on betoniportaat upeat.

   Poista
 5. Meillekin taitaa tulla portaat gradolta. Ja mitä hä, joko te pian muutatte, vastahan te aloititte! Kylläpä aika menee nopsaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä valinta! :) Ja niinpä, sitä tässä itsekin päivittelen: vastahan sitä katseltiin, kun talonpalaset lenteli paikoilleen ja nyt valmistaudutaan loppusiivoukseen. Huijui.

   Poista

Ilahdumme kovin, jos kommentoit!