perjantai 20. maaliskuuta 2015

Käyttöönottotarkastus: raksasta tuli koti

Eilen (no kuva oikeasti viisi päivää sitten) raksa:

Puuta ja kiveä -raksablogi: keittiössä riittää vielä siivottavaa.

Tänään koti:

Puuta ja kiveä -raksablogi: näkymä olohuoneesta keittiöön


Muutotarkastus meni läpi, timpurit ovat poistuneet talosta, siivous on kovassa vauhdissa ja hei, me muutetaan pian! Mutta ei tänään; nyt löhötään sohvalla ja vain nautitaan, rentoudutaan ja huokaillaan. Huomenna taas siivotaan. Meillä on koti.

21 kommenttia:

 1. Todella paljon onnea! Nyt on monessa seuraamassani raksablogissa tehty juuri muuttotarkastus, voi kunpa itsekin olisimme pian tuossa tilanteessa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tämän hetken trendi on muuttotarkastukset ;) Mutta hei tehän tuutte hirmuista vauhtia kannoilla, ootte tässä ennemmin kuin huomaatkaan! Mahtava tehoviikko teillä ainakin oli, hatunnosto.

   Poista
 2. Onnea talon valmistumisesta!! Olen seurannut teiän blogia alusta asti, koska meillekin tuli Plania. Muutettiin viikko sitten omaamme. :) Vielähän tuota tekemistä riittää, mutta nyt saa asua samassa paikassa ja tehä millon huvittaa. :) Ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja onnea uuteen kotiin siis teillekin!!! Lähes juuri noilla sanoilla tänään mietimme itsekin, että nyt ei haittaa, vaikka kaikenlaista pikku puuhastelua vielä riittääkin: hommat kun voi tehdä KOTONA! :) Ihanaa on.

   Poista
 3. Onnea uuteen kotiin. =)

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa:) Hurjasti onnea uuteen omaan kotiin. Ja ihanalta näyttää :)

  VastaaPoista
 5. Onnea onnea ja tsemppiä muuttoon!! Marika / Kaksi Savua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Kohta on koti putipuhdas ja valmis vastaanottamaan laatikon jos toisenkin :)

   Poista
 6. Oiii... aivan ihanaa! Onnea uuteen kotiin ja siellä puuhasteluun ja eloon.
  Karolina/koti7

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Puuhastelu on jotenkin niin paljon kivempaa nyt, kun koti on oikeasti meidän, ilman ympärillä häärääviä työmiehiä :)

   Poista
 7. Ihanaa, onnea kovasti! Todella kivannäköistä, muuttuu aivan valtavasti, rauniosta Kodiksi, kun saa siivottua raksaromuja pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin; ihanaa nähdä edessään koti ilman rojuja ja miten ihanaa kävellä SUKKASILLAAN sisällä! Kun vaan pysyisi näin siistinä ;)

   Poista
 8. Tuhannesti onnea. Aivan mahtava tunne varmasti! Ja onpa se kaunis, en malta odottaa kuvia kalusteiden kanssa. Kai kirjoittelu jatkuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja juu juu, ei tätä vielä malta lopettaa, bloggaamistakaan siis. Onhan tuolla vielä laitettavaa ja paljosta on vielä kirjoittamatta :) Ja pikkuprojektit terassit ja piha vaatinevat vielä omat osionsa. Joten jatkoa seuraa! :D

   Poista
 9. Onnea uuteen kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raisa! Kävin kurkkaamassa teidänkin projektia, ei muuta kuin rutkasti iloa ja tsemppiä rakentamiseen!

   Poista

Ilahdumme kovin, jos kommentoit!