tiistai 24. maaliskuuta 2015

Lastenhuoneen hitti: talo talon sisällä

Pohdiskelin jo syksyllä pohjapiirrosta esitellessäni, että haluan lastenhuoneista lasten näköiset ja nimenomaan leikkeihin sekä nukkumiseen tarkoitetut. Näin aluksi toisesta huoneesta tulee molempien poikien nukkumishuone ja toisesta leikkihuone. Mr Teen kanssa pohdimme, miten saisimme niihin jotain erityistä jujua, ja tässäpä yksi Teen mielikuvituksen ja timpurimme toteutuksen tuotos:

Maja lastenhuoneessa houkuttelee leikkimään.


Leikkihuoneeseen tuli sitten maja. Tämä vielä toki maalataan yhdessä Pee 1:n kanssa, vasemmalle tulee tikkaat, katolle automatto, oikealle liukumäki ja sisälle mm. lukunurkkaus ja patja päikkäreitä ja yövieraita varten. Pojat olivat tämän nähtyään ratketa liitoksistaan, ja myivätpä he minulle jo ensimmäiset jätskitkin kioskista.

Ennakkoon pelkäsimme huoneiden pienuutta, mutta jos talon toiseksi pienimpään huoneeseen mahtuu talo talon sisään ja tilaa jää silti muullekin lastenhuonesisustukselle, niin ihan hyvän kokoisia huoneet ovat.

Tänään muuten vietiin ensimmäiset muuttolaatikot sisään. Ensimmäinen yö uudessa kodissa lähestyy lähestymistään...!

6 kommenttia:

 1. Ihan mahtava maja! Todella hieno :) Saatan vain kuvitella teidän lasten innostuksen, omanikin hyppisivät innosta kattoon saakka tuollaisesta:) Tuo vaneri on kyllä oiva materiaali, itsekin olen haaveillut sellaisista vanerikatoksista lasten sänkyjen ylle, mutta katsotaan.. Hieno on, laitahan kuvia kun kokonaisuus on valmis. Näihin törmää enimmäkseen pinterestissä, mutten tiedä ketään ketä olisi suoranaisesti tällaisen toteuttanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos! Samaa mieltä olivat pojatkin ;) Ja itsekin tekee mieli mennä tuonne makoilemaan ja lukemaan, tai sitä jätskiä ostamaan :) Laitan kuvia sitten valmiista, nyt etsitään vielä sopivaa liukumäkeä. Ja suurin kiitos kuuluu meidän timpurille, jolla ei kauaa kulunut tätä tehdessä. Toinen työnäyte löytyy sitten meidän makuuhuoneesta, siitä myöhemmin lisää ;)

   Poista
 2. Ei ole todellista miten hieno! En nyt tähän hätään muista minkä kokoisia teidän huoneet oli? Meillä lastenhuoneet on 10 neliöisiä ja kovasti myös pelottaa tuo pienuus... Oikun itsekin keksisi lapsille jotain yhtä kivaa kuin sinä ja Muutkin bloggarit kuten N :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule, teillä on huimasti tilaa: meillä nuo ovat aika lailla 9m2, joten neliö vielä lisää tilaa toteuttaa ideoita :) Ja Teen puolesta lupaan tähän vapaan kopiointiluvan! Äläkä hätäile, ideat kypsyvät sitä mukaa, kun talo valmistuu, joten vielä on aikaa mietiskellä. Mekin päädyttiin tähän suunnilleen viikko ennen timpurien lopetuspäivää :)

   Poista
 3. Todella kiva idea! Meillä lastenhuoneet ovat kumpainenkin 8 m2 eli aika niukoille huonekaluilla saadaan näiden tilojen suhteen elellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Ja kiva kun löysit blogiini ja jätit kommentin! Maja oli minustakin ihana idea, kiitos Mr Teen :) Tällä herkellä maja on maalauksen alla, lopputulos paljastunee parin viikon sisällä... Ja älä huoli: meillä lastenhuoneet ovat juurikin n. 8 neliötä, ja tilaa on yllättävän paljon.

   Teillä eletään jänniä vaiheita, talon nouseminen on jotenkin niin uskomatonta ja alkaa konkretisoida kaikki ne paperilla pyörineet ajatukset. Ihanaa raksailua!

   Poista

Ilahdumme kovin, jos kommentoit!