lauantai 10. tammikuuta 2015

Edessä seinien tasoitus, takana ikkunoiden ja ovien suojaus

Hurjaa. Pian talo muuttuu sisältä melko radikaalisti, kun seinät saavat valkoista väriä pintaan. Siksipä pääsimme itsekin pitkästä aikaa hommiin; ennen seinien tasoittamista ovet ja ikkunat oli suojattava. Valtava rulla muovia, paljon oranssia teippiä, mittanauha, pari mattoveistä, karkkipussi ja vajaa 10 tuntia lapsetonta armonaikaa. Ja tältä se lopulta näytti, tai osa siitä:

Ennen seinien tasoittamista ikkunat ja ovet on suojattava.
Olohuone-ruokailutilan ikkonoiden ja oven suojaukset valmiina.

Oli muuten hienoa päästä heilumaan telineille korkeaa tilaa suojattaessa.

Pöly on hyväksi


Samalla siivosimme talon, mutta kerrankin siivotessa sai olla suurpiirteinen. Lattiaa ei nimittäin enää saanut harjata tai imuroida, sillä lattialla oleva pöly on tasoitettaessa vain hyväksi: roiskeet on helpompi siivota pois.

Raksaaminen oli taas todella kivaa. Musiikki soi taustalla, ilta pimeni, minä ja Mr T kahden omassa tulevassa kodissa. Ah, melkein kuin treffeillä olisimme olleet! Mutta silti kävi kyllä mielessä, että onneksi emme rakenna taloa itse. Yhteistyömme sujumisessa ei sinänsä ollut ongelmia, eikä riitojakaan saatu aikaiseksi, vaikka työ sisälsi sentään muovien oikeaan kokoon mittaamista ja leikkaamista (!). Mutta jos tähän hommaan saimme uppoamaan lähes 10 tuntia, niin muuttamaan pääsisimme ehkä ensi jouluna, optimistisesti ajatellen. Taas kerran hatunnosto teille, jotka rakennatte itse. Minä olen oikein tyytyväinen tähän rakennuttajan osaan :)

2 kommenttia:

  1. Hienoa seurata töiden etenemistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhtäkkiä tuntuu itsestäkin, että hurjaa vauhtia hommat etenee :) Pari kuukautta enää, niin kaiken pitäisi olla valmista, hurjaa. Ja teilläkin alkaa kohta ihan toden teolla tapahtua, kevät tulee yllättävän äkkiä :)

      Poista

Ilahdumme kovin, jos kommentoit!