lauantai 17. tammikuuta 2015

2 kilometriä sähköpiuhaa

Tämä kuva kertoo sen oleellisen, piuhaa talossa on ja paljon.

Sähköjohdon määrä omakotitalossa on valtava.


Mutta itselleni tuli yllätyksenä, että sähköpiuhaa on lähes kahden kilometrin verran! Tarkalleen 1,9 km. On siinä sähkärillä ollut johdoissa vetelemistä. Ja mihin ihmeeseen kaikki tuo määrä edes mahtuu :)

Vajaan 170 neliön taloksi piuhaa on ilmeisesti hieman normaalia enemmän, sillä lamppuja tuli lopulta aika paljon. Halusimme panostaa erilaisiin valaistusvariaatiohin (kuulostipa hienolta...), eli siihen että valaistuksella on mahdollista luoda erilaisia tunnelmatiloja. Ja kun katsoo kuvaa alakerran sähkösuunnitelmastamme, niin totta, meneehän tuota johtoa jos minne:


Tässä vaiheessa kiitos sähkärillemme Petrille (Sähkö-Jens Oy), jolla on ollut kärsivällisyyttä noudattaa matkan varrella muuttuneita toiveitamme. Minusta jo taito asentaa sähkösuunnitelman mukaiset piuhat on yliluonnollista, saati sitten mukautuminen muuttuvaan suunnitelmaan. Hatunnosto.

3 kommenttia:

 1. Toi määrä on järkyttävää, mä olin ihan varma, että joku piuha menee meillä vikaan, muttei taida olla mennyt. Kyllä pitää olla hyvä keskittymiskyky, että saa pidettyä piuhat oikeissa paikoissa ja järjestyksessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanopa muuta! Kun läheltä on päässyt seuraamaan piuhojen kulkemista ympäriinsä, niin osaa aikanaan arvostaa (ja samalla ihmettelee), että tiettyä nappia painamalla syttyy valo juuri oikeaan lamppuun :)

   Hei kiva kun jätit kommentin, kävinkin jo vilkaisemassa uutta blogiasi!

   Poista
 2. Hei,
  Keräilen linkkikokoelmaa raksablogeista
  http://koti7.blogspot.fi/p/suomalaisia-rakennusblogeja.html sivulle. Ajatuksena olisi että sieltä löytyisivät vaikka kaikki raksablogit, uudet ja vanhat. Kiva jos ehdit käydä linkittämässä oman blogisi listaan ja saa myös tuota sivua mainostaa että saadaan siitää mahdollisen "kattava".

  Mukava alkavaa vuotta,
  Karolina

  VastaaPoista

Ilahdumme kovin, jos kommentoit!