keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Lupa hullutella

Tähän asti värivalintamme pintamateriaaleissa ovat olleet melko hillittyjä; harmaata, valkoista... rajuimpana jopa jotain ruskeaan ja beigeen viittaavaa. Ajatus on, että väriä tuodaan sitten sisustusmateriaaleilla, jotka ovat niihin kyllästyttyämme helpommin vaihdettavissa. Mutta on talossa sentään yksi paikka, jossa aiomme irroitella: saunan pienen pieni wc!

WC joka säväyttää


Saunarakennuksen wc on tosiaan pieni, 1,2m2. Jo alusta alkaen Mr T päätti (ja minä hyväksyvästi nyökkäilin), että sisustuksesta tehdään jotain erikoista. Olkoon se talomme paikka, jossa vieras yllättyy, ihastuu tai kauhistuu. Nyt olisi sitten aika päättää, miten.

Teellä on ollut vahvimpina mielessään sarjakuvateema. Seinille Marvelia, jotain tähän tyyliin:

Vessasisustus sarjakuvilla


Itse en tästä ihan innostu, ei tosin sen takia, että pelkäisin vessakäyntien venyvän pitkiksi lukuhetkiksi. Minusta wc-käynti olisi kivempi tehdä vaikka merenpohjassa istuen, esimerkiksi täällä:

Vessakäynti merenpohjassa laatoilla toteutettuna
KUVA täältä>>
Seuraavaan ihastuimme puolestaan molemmat, heikompia jo huimaisi:

Vessakäynti mäkihyppytornissa istuskellen
KUVA täältä>>
Valokuvatapetti, omasta tai valmiista kuvasta, tuo lähes rajattomia vaihtoehtoja. Miltä tuntuisi esimerkiksi suorittaa rauhallinen istunto keskellä Broadwaytä tai merimaisemassa, kun seinät tapetoisi toisella näistä:

KUVAT täältä>>


Valokuvatapetteja tarjoaa esimerkiksi photowall.fi>>. Sen sijaan erikoisempia laattoja on huomattavasti vaikeampi löytää. Ainakin Decoprintit>> tekee laattoja omista kuvista, mutta hinta pomppaa pilviin, kun 30x30 laatta maksaa 50 euroa kappaleelta.

Saa nähdä, mihin sisustukseen saunan wc:ssä päädymme. Hurjaa, että muutaman kuukauden päästä senkin päätöksen näkee jo livenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovin, jos kommentoit!