lauantai 24. toukokuuta 2014

Talo lähti tehtaalle ja sen toimittaa...

Planiatalo


"Hyväksymme tämän piirustuksen toimitettavaksi ja tämän jälkeen emme pyydä muutoksia."

Eilen kirjoitimme nimemme tuon painavan tekstin alle ja niin se talo lähti tehtaalle tilaukseen. Toisaalta on helpottavaa, ettei voi/tarvitse enää miettiä ikkunoiden kokoa, ovien näköä tai mitään muutakaan rakenteisiin liittyvää, mutta toisaalta hui: Villa HTI on nyt juuri se, mikä se on, ja on parempi olla miettimättä mitä jos kuitenkin -ajatuksia. Tällä mennään ja tästä tulee meidän unelmien talo, näin uskomme!

Meidän talon toimittaa Planiatalo: www.planiatalo.fi


Vesikattovalmis talopaketti


Talopakettimme tulee Planialta vesikattovalmiina. Lopusta huolehtivat kaksi timpuria, sähkäri, putkari, muutamat asentajat sekä me itse parhaamme mukaan, tai parhaamme mukaan poissa jaloista pysytellen :D

Talopaketin toimitusaikataulu


Toimitusaikatauluksi on sovittu viikko 31 (heinäkuun loppu). Talo saapuu Iin Fasadi Oy:n tehtaalta suurelementteinä, ja asennukseen menee noin kaksi viikkoa.

Miksi Planiatalo?


Kilpailutuksen loppusuoralle selvisivät Planiatalo, Herrala Talot ja Teri-Talot. Itse kilpailutus oli aikamoinen urakka kaikkine vertailuineen. Siitä sekä, mikä ratkaisi kilvan Planiatalon eduksi, kirjoitan pian lisää.


Meidän finaalin voitti sinilogoinen Planiatalo. Josko sunnuntain MM-kiekon finaalissa juhlisi sama väri...

2 kommenttia:

  1. Meillä myös kilpailutus piakkoin edessä ja edellisellä kerralla Plania valikoitui taloksemme...saa nähdä, onko edessä sama valinta :) Mielelläni kuulen, miksi juuri valitsitte Planian. On ollut kiva seurata blogianne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Seuraavaksi ajattelin kirjoittaa enemmän, miksi juuri Plania ja ketä muita kilpailutettiin, joten parin päivän sisällä kuulet lisää :) Ainakin tähän asti on yhteistyö Planian kanssa sujunut tosi hyvin.

      Poista

Ilahdumme kovin, jos kommentoit!