torstai 22. toukokuuta 2014

Rakennuslupa myönnetty!

Jipii! Lupahakemus meni sellaisenaan läpi, joten talo saa alkaa nousta!

Aikataulu ei olisi voinut olla parempi (lue: tiukempi), sillä huomenna menemme talotoimittajan luo allekirjoittamaan sopimuksen lähettää talo tehtaalle toimitukseen. Vaikka kunnasta oli vastaavalle mestarillemme sanottu, että lupa kyllä tulee, olisi go-käsky tehtaalle ollut kuitenkin aika suuri riski... sellaisen reilun sadan tonnin riski.

Iso kiitos vastaavalle mestarillemme, joka auttoi paperien pyörityksessä ja kävi kunnassa tekemässä tarvittavia täydennyksiä. Ilman häntä hakemusrumba olisi varmasti ollut monimutkaisempi, sillä kuten aiemmin kirjoitinkin (Mitä tarvitaan rakennuslupahakemusta varten?), vaaditaan lupahakemukseen aika pino papereita ja näin ensikertalaisena ovat termit ja muut hieman hakusessa.

Voisin lainata itseäni ihka ensimmäisestä kirjoituksesta: Nyt fiilistelemme hetken, kohotamme toisillemme maljan, emme mieti niitä tulevia raastavia ja stressaavia hetkiä vaan uskomme, että tästä tulee oikeasti mielenkiintoinen projekti ja lopputulos on oikeasti se oma, unelmien koti.

Joten tälläkin kertaa: me juodaan nyt lasilliset skumppaa :D

2 kommenttia:

Ilahdumme kovin, jos kommentoit!