tiistai 4. marraskuuta 2014

Sisätyöt etenevät

Sisätyöt edistyvät tällä hetkellä hyvää vauhtia. Timpurit olivat kolmisen viikkoa poissa toisella työmaalla, jona aikana putkimies painoi hommia. Viime viikolla timpurit palasivat, ja viikossa edistys oli huomattavaa: tehokkaita ovat! Nyt on muun muassa katot koolattu, yläkerran lattialaudoitukset asennettu ja putkia vedetty sinne ja tänne. Muutakin on tehty, mutta enpä minä niistä paljoa ymmärrä.

Kävin tontilla siivoamassa ja samalla fiilistelemässä yläkerrassa, nyt kun sinne uskallan itsekin mennä ihan kävelemään. Mukaan tarttui pari kuvaa:


Puuta ja kiveä -raksablogin makuuhuone ja vaatehuone yläkerrassa.
Sillan takana oikealla meidän makuuhuone ja vasemmalla vaatehuone. Vasemmalla seinustalla, porrasaukon vieressä, yläkerran wc:t ja suihku.

Puuta ja kiveä -raksablogin lastenhuoneet yläkerrassa.
Tältä puolelta sillan päässä näkyvät poikien huoneet.

Oli myös pakko ottaa kuva maisemasta, jonka näen aikanaan ensimmäisenä herätessäni:Sumuinen sadesää, muovitettu ikkuna ja likainen parvekkeen ovi: ah, miten kaunista!

Hitaasti, mutta varmasti ja hyvää kannattaa odottaa. Vai mitä näitä tilanteeseen sopivia sananlaskuja onkaan.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Sano muuta! Aika huikea tunne pystyä jo kävellä tulevaan makuuhuoneeseen :D

   Poista
 2. Mielenkiintoinen blogi! :) Meillä harkinnassa planiatalon rakentaminen ja hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja kiva kun löysit tänne! Tällä kokemuksella voin kyllä hyvillä mielin suositella Planiataloa; kontaktointi, suunnittelu ja pystytys sujuivat oikein mallikkaasti ja asiakas huomioiden. Tsemppiä teille harkintoihin! :)

   Poista

Ilahdumme kovin, jos kommentoit!