perjantai 29. elokuuta 2014

Planiatalon ja Iin Fasadin reklamaation hoito

Niin tuli meidänkin projektissa päivä, jolloin jotain ei toivottua tapahtui. Timpureilta tuli eilen puhelu. He olivat huomanneet, että ala- ja yläkerran elementtien välissä yhdessä kohdassa eristysvilla ei ollut höyrynsulkumuovissa kiinni kuten muualla. Ilman Gyproc-levytyksen avaamista ei kuitenkaan käynyt selville, puuttuiko villa kokonaan vai oliko se vain huonosti paikallaan. Timpureiden suosituksesta reklamoimme sekä talon toimittaneelle Planiatalolle että Iin Fasadin tehtaalle.


Eristevilla väärin ja oikein asennettuna
Vasemmalla kohta, josta eristevilla puuttui, oikealla oikeaoppinen malli

Planiatalo ja Iin Fasadi: ammattimaista toimintaa


Tai pitäisikö sanoa supernopeaa toimintaa. Mr T laittoi eilen illalla meilillä reklamaation, tänään talomme pystyttäjä soitti, ja iltapäivällä herrat kävivät avaamassa levytyksen Teen valvonnassa todetakseen, että eristettä on oikea määrä, mutta kohta oli huonosti viimeistelty. Korjaus tehtiin saman tien. Tässä kohden pisteet Iin Fasadille, jonka käytäntöön kuuluu kiinnittää Gyproc-levyt ruuveilla! Naulattuja levyjä olisi ollut jo hankalampi availla.

Reklamaatiosta asian hoitoon kului 20 tuntia. Ei yhtään hullumpi suoritus!

Pisteet myös tarkoille timpureillemme.

Nyt kun talo on pystyssä ja Planiatalo ja Iin Fasadi ovat hoitaneet osuutensa, voimme todeta, että Iin Fasadin pientä toimituksen lykkääntymistä lukuun ottamatta kaikki on sujunut talopaketin osalta erittäin hyvin.


p.s. itselläni meni hiukan ohi, mitä puuttui ja mistä sekä miten se korjattiin. Kirjoitin tämän Teen selostuksen pohjalta, joten toivotaan, että asia meni edes jotenkin näin. Mutta sen ymmärsin, että reklamaatio hoidettiin hienosti! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovin, jos kommentoit!