perjantai 8. elokuuta 2014

Planiatalon hyvät puolet osa1: nopea pystytys

Kun keskiviikkoaamuna tontilla oli vain perustukset, niin tänään perjantaina siellä näytti jo tältä:

Puuta ja kiveä moderni puutalo harjakorkeudessa


Siinähän on meidän talo! No juu juu, katto puuttuu, sisältä puuttuu, öö, käytännössä kaikki ja muuttoon on vielä useita kuukausia. Mutta kyllä sitä voi jo taloksi kutsua. Tässähän on suunniteltava jo harjakaisia.

Elementtitalo nousee nopeasti


Talopakettimme tuli siis Planiatalolta. Sopimuksen teimme vesikattovalmiista puurakenteisesta talosta. Elementit teki Iin Fasadi ja pystytyksen hoitaa paikallinen Planian useasti käyttämä porukka. Hauska sattuma on, että kolmen hengen porukasta yksi on myös tuleva sähkömiehemme.

Pystytykseen kuluu noin kaksi viikkoa. Hieman hulluahan se on, että parissa viikossa tapahtuu sama kuin vaikka kivitalon osalta useassa kuukaudessa. Tai pidemmässäkin, jos itse rakentaa. Edelleen nostan hattua teille kaikille rakentajille. Rakennuttajalla hikipisaroita kuluu huomattavasti vähemmän. Eilen pisaroita vuodatettiin lähinnä illalla, kun tontilla päin satoi ja ukkosti. Sormet ristissä toivoimme, että korkein, kuuden metrin elementti, kestää sään. Kestihän se, vaikka iltapäivällä raksalta lähtiessä meitä vainosi jälleen Arttu Wiskari Avaimet käteen -biisillään.

Postit oikeaan osoitteeseen


Pystyttäjät toivat tullessaan terveisiä Planiatalolta:


Planiatalo muisti asiakastaan
Terveiset talotoimittajalta


Plania haluaa varmistaa, että laskut löytävät uuteenkin osoitteeseen :) Ei vaan ehdottomasti hieno ele ja yksi asia vähemmän hankittavaa muuton koittaessa. Mukavaa, että asiakasta muistetaan myös sopimuksen teon jälkeen. Kiitos!

Jätimme juuri Peet hoitoon ja suuntaamme rankan raksaviikon uuvuttamina (hahaa!) lasilliselle, ehkä kahdelle.

Mainiota viikonloppua!

2 kommenttia:

Ilahdumme kovin, jos kommentoit!