maanantai 24. maaliskuuta 2014

Paluu arkeen

- rakennusprojekti on nyt totisinta totta


Viikon talviloma rinteessä ja rinteen vieressä on takana ja kappas vain, nykyisin paluu arkeen tarkoittaa myös paluuta talopapereiden ja raksaprojektin ääreen. Postilaatikossa oli normilaskujen lisäksi odottamassa paksu kirjekuori, joka sisälsi talomme piirustukset rakennuslupaa varten. Hui! Heti tuli mieleen, onko tämä nyt varmasti se meidän unelmien talo. Olemmeko nyt varmasti miettineet huonekoot, ikkunajaot tai vaikka vessojen paikat oikein. Olisiko sittenkin pitänyt tehdä varastosta isompi. Tai vaatehuoneesta pienempi. Sillä meille tämän on aikuisten oikeasti tarkoitus olla loppuelämän talo. Kuinkahan moni nyt miettii "Kuuluisat viimeiset sanat"…

Itse uskon todella, että sitä Villa HTI onkin, ja ahtautuessamme kaikkine matkatavaroinemme nykyisen väliaikaisasuntomme eteisestä sisään mietin taas kerran, että hyvää kannattaa odottaa. Meille on tulossa itse suunniteltu, toimiva pohjaratkaisu, avarammat tilat ja loistavat näkymät. Niistä lisää tuonnempana, sillä seuraavaksi kirjoitan vihdoin lupaamaani asiaa rakennusmessuilla opituista asioista. Niistä ensimmäisenä siis maalämpö, josta saatte lukea viimeistään huomenna. Pakko odottaa Mr Teetä töistä kotiin, sillä pelkästään minun ajatuksilla ja opeilla ette pitkälle pötkisi.

Blogipäivityksiä lupaan tästä eteenpäin useammin, sillä nyt se vihdoin alkaa ihan todenteolla. Lomat on lomittu: rakennusprojekti, here we come!

Katsokaapa muuten, mitä oli ilmestynyt reissumme aikana nykyisen asuntomme viereiselle tontille:


Kuin tilattuna, meitähän suorastaan jo koulitaan rakentajiksi. Arvatkaa, kuka viettää jatkossa suurimman osan päivästä kaivureita katsellen… Ei, vastaus ei ole Mrs S.

Kuullaan pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovin, jos kommentoit!