keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Korkean tilan lamput ja viisi metriä johtoa

Sähkärimme kävi taannoin asentamassa ruokapöydän lamput, ja vaikka sisustus on vielä kesken, esimerkiksi juurikin lamppujen alla (...), niin pakkohan tämä ilo on jakaa. Siinä ne nyt killuvat, kaksi Vandehegin Golden Sunia ja kovasti niistä tykätään:

Ruokapöydän lampuiksi valittiin kaksi Vandeheg Golden Sunia.
Pöydän ääreltä puuttuu vielä suurin osa tuoleista, mutta hei,
kuka tuoleja tarvitsee kun on ihanat lamput!

Lamput asennettiin 80cm pöydän yläpuolelle ja korkeus on näin isoissa lampuissa osoittautunut vallan hyväksi; näkymä ei peity, mutta myöskään niskojaan ei tarvitse taittaa lamput nähdäkseen. Koska johdoille tuli pituutta viitisen metriä, oli sähkäri kaukaa viisas ja asensi johdot ja vaijerit jo raksa-aikana telineiden vielä ollessa paikoillaan (suosittelemme lämpimästi!). Johdon halusimme lamppujen tyyliin sopivana kultaisena, ja sen tilasimme Domus Classicasta >>>, josta saa johtoja metritavarana jos minkä värisinä.

Vandeheg Golden Sun ja viisi metriä kultaista johtoa ruokapöydän yllä.
Golden Sunit ja viisi metriä kultaista johtoa.

Kultaa löytyy lamppujen kaveriksi sopivasti muualtakin sisustuksesta:

Kultaiset Auringot ja keittiön kultasävyinen taulu sekä oikealla olohuoneen kultalamppu
(johon olisin voinut vaikka valon sytyttää kuvaa varten, hohhoijaa...)


Eivät siis päätyneet nämä Golden Sunit tori.fihin myyntiin, kuten täällä >>> aiemmin pelkäsin, vaan varsin tyytyväisiä ollaan.

12 kommenttia:

 1. Onpas kivat! Muutenkin teillä on tosi kiva tunnelma tuossa tilassa, tykkään! :)

  Haluaisitko kertoa hieman lisää tuosta teidän ruokapöydästä? Mitä/mikä se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria :)
   Pöydästä postailen vielä enemmän, kun se saa lisää tuoleja kaverikseen :) Mutta pöytä on tämä:
   http://www.room21.fi/fi/artiklar/arc-table-220-black.html
   Jalat tammea ja levy laminaattia (!). Etsittiin pitkään pitkää ja leveää, joita muissakin blogeissa tuntuu olevan hakusessa. Niitä vain on aika vähän tai sitten tosi kalliilla. Tämän hinta on hyvinkin kohtuullinen ja ostohetkellä se oli vielä alennuksessa. Ollaan tykätty, vaikka levy on hiukka vaikea pyyhkiä niin, ettei pyyhintäjäljet jää näkyviin... Ja pöytä on jo kerran ehditty vaihtaakin, kun ensimmäisestä tulivat mukana olleet ruuvit läpi, vaan se on jo oma tarinansa ;)

   Poista
 2. Hienot lamput! :) Mulla on ihan auki vielä että mitä korkeaan tilaan laitetaan. No ei tässä vielä kiirettä ole ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oi, ehdit vielä googlailla monta pitkää iltaa ja vaihtaa pariin kertaan mieltäkin :) Vaan hiljaa hyvä tulee, eikös :)

   Poista
 3. Aivan mieletön näkymä teillä!!! Vie huomion hienoilta lampuiltakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, lamppuja voi tuijotella sitten pimeinä iltoina, kun ulos ei enää näy :D

   Poista
 4. Huikean upeat maisemat kruunaavat kyllä teidän upean kodin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Hertta! Täytyy sanoa, että vielä ei ole ollenkaan kaduttanut, että T houkutteli helsinkiläistytön tänne maalle ja tälle tontille :)

   Poista
 5. Arvaa olenko juuri noita lamppuja himonnut?!?!? Niin kauniit! Ainoa mikä arvelluttaa on, että tuleeko tuon "kultakupolin" kautta tuleva valo liian keltaiseksi? Meillä on valon värisävynä muuten 4000 kelviniä... Eikös teilläkin ole? Ja niin hyvä idea nuo kullan väriset johdot!!! Super! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös vain olekin ihanat, joten pidä ihmeessä listalla :) Meillä on myös 4000k koko talo ja samaa pelkäsimme itsekin ennen lamppujen asennusta. Sävynä näissäkin meillä on 4000k:n lamput, ihan pimeässä näitä emme ole edes vielä testanneet, mutta toki valo on kultaisempaa kuin perus 4000, kullan kautta kun se heijastuu. Vaan itse järkeilimme sen niin, että nämä ovat enemmänkin tunnelmanluontilamput ja valosävyn ero ei siinä tapauksessa haittaa. Jos näihin päädytte, kysäisepä koti-innin "päivän tarjous" ;)

   Poista
 6. Siis wau lampuille ja toinen wau maisemalle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ja kyllä tuo maisema minua monesti muistuttaa, miksi kaupunkilaistyttö oli lopulta ylipuhuttavissa maalaismaisemiin :)

   Poista

Ilahdumme kovin, jos kommentoit!