lauantai 23. tammikuuta 2016

Nordpeis Havanna: ensimmäinen tuli takassa

Vihdoin oli tämän kuvan vuoro:

Nordpeis Havanna -takkaan saatiin vihdoin tuli

Ensimmäiset tulet takassa! Eihän näitä odoteltukaan kuin kymmenisen kuukautta. Odotusaika venähti noinkin suureksi, sillä saimme hormin asennettua vasta marraskuussa, ja nuohooja tarkasti takan vasta tällä viikolla. Tarkastamattomassa takassa emme uskaltaneet poltella kuin kynttilöitä.

Ja hyvältähän elävä tuli näyttää! Ja hyvältä näyttää myös Nordpeis Havanna -takka. Tuli palaa jotenkin erityisen kauniisti (ihan näin puolueettomilla ja kymmenen kuukautta malttamattomasti hetkeä odottaneilla silmillä katsottuna), ja salmiakkimuotoinen takka sopii tilaan kuin valettu; tulen näkee niin sisään astuessa, sohvalta tuijotellessa tai keittiössä ruokaa laittaessa.

Suomen Sisustustakan Nordpeis Havanna -takassa tuli palaa erityisen kauniisti

Salmiakkimuotoon asennettu Nordpeis Havanna -takka
 

Tällä hetkellä olo on kovin onnellinen. Leuto pakkaspäivä sujui koko perheen voimin järvellä luistellen ystäväperheen kolaamalla kentällä. Luistelun perään lämmiteltiin omassa ihanassa saunassa, minkä jälkeen sytytettiin takkaan tuli ja nautiskeltiin tortilloista. Voin sanoa, että kyllä kannatti, niin rakentaminen kuin maalle muutto. Elämä on aika ihanaa.
Jaksakaahan te sisukkaat raksailijat: kaikki se työ palkitaan vielä!

4 kommenttia:

 1. Kaunis on! Nämä nordpeisin takat on kyllä ihania. Tälläistä mies haaveili saunan pukuhuoneeseen, mutta en sitten suostunut kun noita puusyöppöjä tulee olemaan jo kolme ennen tuota ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ehkä ihan hyvä päätös, sillä kummasti sitä puuta menee, vaikka meilläkin tähän asti vain saunaan, jossa on saunottu ihan luvattoman harvoin. Ei ehkä ihan joka ilta viitsi takkaakaan poltella :)

   Poista
 2. Kaunis Nordpeisin takka teillä:) blogissani on muuten sinulle pieni haaste ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kappas, kiitos ja huijui, pitää varmaan vähän siivota, jotta saa sisustuskuvia ;) Mutta hyvä aktivointi kirjoittamaan!

   Poista

Ilahdumme kovin, jos kommentoit!