lauantai 6. kesäkuuta 2015

Sisustuksellinen rikkalapio ja blogien voima

Kodissa on oltava yllättävän paljon pakollisia ja tuiki tarpeellisia, vaan usein ulkonäöltään kovin tavallisia ja sisustukseen varsin sopimattomia tavaroita. Tähän kategoriaan kuuluvat muun muassa rikkalapio ja -harja. Useimmista on toki saatavilla myös design-versioita, mutta näin raksaprojektin loppuvaiheessa ne nyt eivät vain ihan istu budjettiin. Arvatkaapa siis, oliko ilo ylimmillään, kun jostain blogista kerran bongasimme Annon rikkaharjasetin:

ANNO puinen harjasetti: edullinen design rikkalapio.

Kodin1:n hinta 29,95, ostohetkellä vielä tarjouksessa 24 euroa ja risat, sai raksabudjetinkin hymyilemään. Ja tätä kehtaa pitää jopa esillä.

Blogeissa on voimaa


Nyt en tosiaan muista, missä blogissa setin aikanaan näimme, mutta ilman teitä kanssabloggaajia olisi tämäkin saattanut jäädä huomaamatta. Teidän muiden blogeista olemme saaneet mielettömän hyviä vinkkejä, sisustuksellisten hankintojen lisäksi tietenkin myös itse raksailuun, joten kiitos teille kaikille, jotka haluatte ja jaksatte tekstistä ja kuvasta toiseen blogejanne päivittää. Viimeisin bongaus on Villa Sundeck -blogista: tästä linkistä>>> löytyvä puutarhaletku- ja telinesetti on jo kirjattu hankintalistalle. Hintaa 23 euroa, mutta ulkonäkö aika lailla niitä vihreitä ja keltaisia letkuja miellyttävämpi. Raksaajan lompakko kiittää.

2 kommenttia:

  1. Jee, mahtavaa, jos mun diy-vinkistä oli hyötyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No todellakin oli: sata kertaa tyylikkäämpi ratkaisu kuin perussetit :) Kiitos siis!

      Poista

Ilahdumme kovin, jos kommentoit!