torstai 16. huhtikuuta 2015

Silta kahdesta kuvakulmasta

Jos Pee 1 ja 2:lta kysytään kodin parasta paikkaa, on yksi vahva vaihtoehto yläkerran silta. Tässä syy:


Silta on myös erinomainen autorata ja juoksuväylä, etenkin kun tuossa sivussa asennusta odottavat kaapinovet poistuvat häiritsemästä...

Tässä puolestaan syy, miksi itse pidän sillasta niin paljon:Kun Mr T aikanaan luonnosteli pohjapiirrosta, perustana oli makuuhuoneeseen johtava silta, jota pitkin kävellessään voisi ihailla näkymää, johon aikanaan tontissa ihastuimme. Monen mielestä silta voi tuntua turhilta neliöiltä, mutta parin viikon kokemuksella ratkaisu oli todella oikea. Nukkumaanmeno on viime päivinä venynyt luvattoman myöhäiseen, mutta joka ikinen kerta jaksan pysähtyä sillalle hiljaisen talon rauhassa huokaisemaan näkymää ja katsomaan taivasta, joka ei koskaan ole samanlainen. 

Muuttolaatikot alkavat hiljakseen kadota ja viikonloppuna olisi tarkoitus ottaa hankinta- ja sisustusspurtti. Sen jälkeen kehtaan laittaa enemmän kuviakin. Netinkin kanssa on hiukan ongelmia, joten siksi edessäsi on elämäni ensimmäinen Blogger appsillä tehty päivitys, kirsikkana kakun päällä iPadillä otetuilla kuvilla. Yhtään en tiedä, miltä tämä julkaistaessa näyttää, joten mahdollinen anteeksipyyntö tulee varmuudeksi nyt ja tässä.


9 kommenttia:

 1. No vauvau! Kelpaahan tuota katsellakin! Minä ihan avoimesti kadehdin kaikkia joilla on järvi- tai merinäköala :-D Meillä on muuten komentosilta myös, mutta valitettavasti tuo järvimaisema puuttuu. Muuten siitä näkee kyllä maisemia isojen ikkunoiden takana, jotka meilläkin on ollut tärkeässä osassa suunnittelua :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lyde! Ei tätä vielä edes tajua, että tuijotella ei tarvitse tuntikausia, koska täällä nyt asutaan seuraavat, öö, vaikka 50 vuotta :D

   Ja teillä on aivan ihanat nuo isot ikkunat! Ja hieno se on maisema ilman vettäkin. Hurjaa, kohta tekin pääsette muuttamaan!

   Poista
 2. Hyvältä näyttää!! Teidän maisema on kyllä aivan huikea!! Meilläkin on järvi vieressä, mutta suoraa näköyhteyttä ei ainakaan vielä sinne ole, vaan se pilkistelee sieltä jostain niiden puiden väleistä, joita kunta ei ole aikomassa kaataa :/.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta sopivan syysmyrskyn iskiessä ne puuthan kaatuvat sieltä "ihan itsestään" :D Tiedän monia, joilla avautuisi upea maisema muutamankin puun kaadolla, mutta joko kunta tai maanomistaja ei vain ole suosiollinen kaatolupaa antamaan. Tosi harmillista.

   Poista
 3. Eka kerta kun näen, että tollaiselta sillalta on noin huikeat näkymät. Yleensä oon miettiny, miksi ne sillat on rakennettu.
  Kuvan oikeassa alanurkassa näkuu pätkä sokkelia tjms aidattuna, mikä se on tai mitä siihen on tulossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, meillä silta tosiaan oli lähes lähtökohta rakentamiselle, juuri noiden kuutamokävelyiden takia ;) Tuo näkyvä aidattu osa on pätkä muuria, joka piti rakentaa maamassan tueksi, jotta saimme pihaan myös tasaista aluetta. Täällä siitä tarkempi selostus: http://puutajakivea.blogspot.fi/2014/07/muurari-muuraa-muuria.html
   Muurilta on parin metrin pudotus, joten siihen tehtiin väliaikaisaita ennen lopullista.

   Poista
 4. Upeata maisemaa! :) Myös minäkin avoimesti kadehdin tuota maisemaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kyllä se meidän sydämen vei jo aikanaan tonttia katsellessa.

   Poista

Ilahdumme kovin, jos kommentoit!