perjantai 10. helmikuuta 2017

Vierassänky piiloutuu sohvan sisään

Kun ei ole (luvattoman) pitkään aikaan kirjoittanut mitään blogiin, tuntuu hölmöltä julkaista juttua jostain keskeneräisestä, mutta hei, jostain tämä kirjoittaminen on taas uudelleen aloitettava. Ja mikä sen parempi kuin aloittaa asiasta, josta olen ihan täpinöissäni. Nimittäin tästä:


Meillä on alakerrassa huone, jolle ei oikein vielä ole löytynyt lopullista käyttötarkoitusta. Aikanaan kyselin täälläkin vinkkejä huoneen käytölle (blogiteksti Vinkkejä kaivataan>>). Huone on nyt ollut suloinen sekasotku lasten askarteluhuonetta, kuntoiluhuonetta ja Wii-pelihuonetta. Vierashuoneeksi huone on muuttunut aina yövieraiden kyläillessä, ja silloin paikalle on kannettu sohvasänky saunalta, sillä sitä täydellistä sohvasänkyä emme tähän huoneeseen vielä ole löytäneet.

Mr. Teen sisko muutti juuri, ja häneltä jäi ylimääräiseksi 120 leveä sänky. Lupasimme ottaa sängyn väliaikaisesti säilytykseen, kun se nyt tuonne huoneeseen mahtui, ja ennen kuin hankimme lopullisen sohvan tilalle. Vaan kuinkas sitten kävikään. Tee pääsi jälleen googlailun makuun ja törmäsi AVA Roomin päiväpeittoratkaisuihin>>. Ja jotakuinkin kunnes ehdin kissaa sanoa, oli vierassänky-sohva-ongelmamme ratkaistu: sängystä ei tarvitsisikaan luopua, vaan siitä tehtäisiin sohva, joka muuntuu tarpeen mukaan sängyksi, jota jopa yökyläilijöiden selät kiittelevät!

Mekanismista ja väriratkaisuista kerron sitten, kun saamme selkätyynyt hankittua ja sängyn näyttämäänkin sohvalta. Jos viimeaikainen kirjoitustahti jatkuu, niin todennäköisesti joskus ensi kesänä... Mutta lupaan yrittää parhaani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovin, jos kommentoit!