maanantai 14. joulukuuta 2015

Rakentajan kullanarvoinen vinkki nro 6: tarpeeksi pistorasioita!

Jee! Alle kuukausi edellisestä päivityksestä. Jotenkin tuo kuukausi on tullut henkiseksi takarajaksi, blogia kun en aio tosiaankaan lopettaa, niin paljon on vielä kirjoitettavaa ja näytettävää. Tämä seuraava vinkki tuli esille ihan arkipäivän askareissa. Tai no, joulua ei kai lueta ihan arkipäivän askareeksi. Mutta siis:

Älkää ihmiset säästelkö pistorasioiden määrässä! Laittakaa niitä mieluummin ihan liikaa kuin liian vähän. Tasaisesti joka paikkaan sirotellen. Kyllä, myös sinne, missä pistorasiaa ei muka koskaan tarvitse tai missä se näyttää vähän hölmöltä. Ja miettikää jokainen, siis ihan jokainen, tilanne, milloin pistorasialle on tarvetta. Joulu on tästä hyvä esimerkki.


Mehän olimme loistavasti kaukaa viisaita ja vain ja ainoastaan jouluvalot mielessä laitoimme pistorasiat keittiö-ruokailu-olohuone-tilan molempien tolppien katonrajaan.


Ah, miten helppo valot oli kiinnittää ja ihanan ajatteleva sähkärimme oli vielä laittanut molemmat rasiat saman katkaisijan taakse. Mutta, mutta. Ilmeisesti aikanaan riemuitessamme fiksuudestamme ja kaukokatseisuudesta unohdimme, että jouluna olisi kiva laittaa valoja muuallekin. Vaikka näihin ikkunoihin:


Tai ulos. Ulkona pistorasioita toki on suhteellisen paljonkin, mutta eipä tullut mieleen, että jouluna niistä olisi ihan kiva ottaa sähköä vaikkapa kuistin valoihin.

Olkaa te, jotka vielä rakennatte, viisaampia. Sillä aikaa me keskitymme nautiskelemaan tästä hyvästä päätöksestä:


Samoista pistorasioista saa muuten myös sillan kaiteen valot, jotka odottavat vielä paketissaan.

Ihanaa joulun aikaa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Me ei lisätty sähkösuunnitelmaan yhtään pistokkeita, hyvin oli mietitty. Tosin ei me kyllä tarvita keittiön välitilassa kahdeksaa pistoketta...yksi käytössä puhelimen lataukseen ja toinen vaihtelevasti eri pienkoneelle, vatkain jne.

  VastaaPoista
 2. Teillä on kyllä ihanan näköistä! Ei voi kun huokailla ihastuksesta täällä ruudun toisella puolen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanista sanoista! Ennemmin kuin huomaattekaan, voitte tekin jo huokailla omaa uutta kotia, omassa kodissa :)

   Poista
 3. Pelkästään laskujen maksuhuoneessa yli 30kpl, keittiössäkin parikymmentä. Laatikkokaupalla saa kantaa kaupasta niitä...

  VastaaPoista

Ilahdumme kovin, jos kommentoit!