perjantai 8. toukokuuta 2015

Terassi rakenteilla, hiiligrilli tilattu

Tällä viikolla meillä alkoi terassin teko. Hyvä niin, sillä kesäsäiden lähestyessä myös terassikuume kasvaa, vaikka säälihän näistä Mr Teen rakkaudella taiteilemista portaista on luopua:

Puuta ja kiveä -raksablogin väliaikaisportaat joutuivat väistymään terassin tieltä.


Kuvan rivien välistä on ehkä luettavissa, miksi terassin teossa apuun saapui sama tuttava kuin vuosi sitten perustuksia tehdessä. T tosin on sopivasti isäkuukaudella, ja pääsi itsekin apumiehenä tositoimiin. Terassista on tulossa vielä tuonnempana oma tarinansa kuvien kera, mutta jo parin päivän jälkeen myönnämme molemmat, että hyvä ettemme ihan omin voimin lähteneet tätä(kään) projektia työstämään. Tämä terassi ei tuulen mukana karkaa:

Myös terassi vaatii kunnon perustukset ja rungon.
Noin kymmenen tunnin tulos: perustukset ja runko valmiina.


Jos on terassi, tarvitaan myös grilli
- Landmann tynnyrigrilli tulee taloon(.comista)


Blogimme osallistui taannoin Taloon.comin Energianiksit-kilpailuun. Kisasta irtosi voitto, mistä suuri kiitos kaikille äänestäneille! Eilen sitten intouduimme käyttämään 300 euron voittolahjakortin taloon.comissa, josta ostoskoriin tarttui terassin innoittamana mm. Landmannin tynnyrigrilli ja grillausvälineitä:

Kesän grilliherkut grillaamme Landmannin Tynnyrigrillillä.
KUVAT: taloon.com


Lopulta aika lyhyen mietinnän jälkeen halusimme nimenomaan hiiligrillin, kaasulla keittämisen mahdollisuus kun löytyy jo keittiöstä. Tuskin maltan odottaa terassikauden avajaisia!

8 kommenttia:

 1. Vautsi! IHania terassikelejä ja grilllijuhlia odotellessa :)

  VastaaPoista
 2. Aivan mielettömät maisemat teidän terassilta!! En epäile etteikö terassikuume olisi pahimmillaa, jos muutenkin säiden suosiossa mutta että noilla näkymillä. Hieman kateeksi käy. Meidän terassilta kun näkymät ovat asuinalueelle, mutta onneksi talo on senverran korkealla että näkymä on varsin laaja. Ja ehkä kun tuota aitaa saadaan aikaiseksi niin ei tunnu enää niin kuin eläisi "akvaariossa". Tsempit terassinrakennukseen. Samoissa fiilareissa mennään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, kyllä me odotetaan sitä ensimmäistä terassilasillista, kun laudoitus on hiukan tiiviimmässä ;) Ihania terassihetkiä teillekin!

   Poista
 3. Mä ihastelen kanssa teidän upeita maisemia! Meille ei ihan tuollaisia ole luvassa, mutta terassi-iltoja odotellaan silti kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, teillekin koittaa terassi-illat ennemmin kuin arvaatkaan! Nautinnollisisa raksahetkiä sinne, niitä on sitten aikanaan ihana muistella vaikka terassilla istuskellen :)

   Poista
 4. Mukavia terassikelejä toivotan teillekin tulevaksi kesäksi! Meillä se terassinkulutus taitaa olla edessä vasta vuoden päästä. :) Tai no, voihan sitä käydä siellä fiilistelemässä, vaikkei talo olisi vielä valmiskaan. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja nauttikaa te fiilistelyistä tämä kesä, ensi kesänä niitä on ihana muistella sitten valmiilla terassilla :)

   Poista

Ilahdumme kovin, jos kommentoit!